Spam

Spam spam spam! Wie heeft er geen last van in deze digitale hoogtijdagen? Zelf ontvang ik dagelijks gemiddeld een stuk of tien ongewenste berichten, die ik doorgaans meteen naar de prullenbak verwijs. Maar de afgelopen twee maanden heb ik al mijn spam-mails zorgvuldig bewaard, gekoesterd bijna, en bijgevolg mijn inbox zien opzwellen tot ongekende grootte. Precies wat al die berichten beloven dus. Alhoewel, het is maar net hoe je het bekijkt, want met een beetje goede wil en wat gehussel met onderwerp-koppen blijkt zelfs spam vatbaar voor een meer po√ętische benadering. Het volgende “gedicht” is het extract van ruim 500 ongewenste berichten en als ik het zo belees krijg ik toch het idee dat men mij iets probeert te vertellen. Een geheime boodschap wellicht, verborgen tussen de regels van het vulgaire, maar mogelijk geladen met een intrinsieke waarheid.
Okay, ik stel me open. Laat die spam maar komen. Man lebt nur einmal!

Good morning

Shon gesehen in Dakar
Blaues Wunder
Proberen sie es
Mann lebt nur einmal

The saddest story ever
Hollywood actor killed producer
Where have you been?
Help me in search!

Belebt Geist und Korper
Mit heissem Dampf
Feste muss man feieren wie sie fallen
Auch bei Sonnenlicht

Scientists found pervert genes
Everybody wonders where they are
It makes you hump better
This is last mail, I won’t bother you again

Still busy to answer?
Need your reply!