Florence Panorama

Florence Panorama

Vakantiekiekjes zijn over het algemeen wat saai en niet heel spectaculair om te bekijken. Tot voor kort tenminste, want het onvolprezen Photoshop herbergt een functie die je in staat stelt om een serie foto’s aan elkaar te plakken en zo een wijds panorama te creëren. Met behulp van het volautomatische Photomerge, want zo heet de toepassing, heb ik acht kiekjes van Florence weten te combineren tot één langgerekt stadszicht zonder zichtbare overgangen. Briljant, van Photoshop dan, want probeer dit maar eens “handmatig” te doen met meer gebruikelijke technieken, zoals Masking bijvoorbeeld. Enfin, ik zal je niet verder vermoeien met Photoshop-geneuzel, klik maar gewoon op onderstaand beeld, dan zie je vanzelf wat ik bedoel…

Wil je de afbeelding liever op een aparte pagina bekijken? Klik dan hier.