Gratis e-book: Monstur & Radeisje

Nu Sinterklaas en zijn evenknie de Kerstman weer voor de deur staan moeten er traditiegetrouw cadeautjes worden aangeschaft. De vraag wat er dan gekocht moet worden leidt meer dan eens tot hoofdbrekens. Maar niet dit jaar, want wie over een e-reader, ipad of laptop beschikt, die kan je het gratis e-book Monstur & Radeisje cadeau doen.
Het verhaal is geschikt voor kinderen van 6 tot 99 jaar oud en staat vol met gruwelijke grapjes en kleurrijke illustraties.
Hieronder volgt de tekst zoals die op de ‘achterflap’ staat gedrukt:

Monstur heeft zijn buik vol van kinderen eten. Ze smaken nergens naar en bovendien moet hij er hele vieze winden van laten.
Als Radeisje, een bijdehand meisje, aan de beurt is om te worden opgegeten treft ze Monstur in tranen aan. Monstur bekent dat hij eigenlijk geen kinderen lust en vreest dat hij ‘allergistisch’ voor ze is. Radeisje weet wel raad en stelt voor dat Monstur alleen nog maar verse bosgroensels op zijn menu zet. Monstur is niet erg happig op ‘dingen die diep in de grond groeien,’ maar de geur van geflambeerde bospaddestoeltjes kan zelfs hij niet weerstaan. Als Monstur bericht krijgt dat hij is uitgenodigd voor de jaarlijkse lelijkheidswedstrijd zit hij in zak en as. Want om die wedstrijd te kunnen winnen had hij veel meer kinderen moeten eten. Daar wordt een monster immers pas echt goed lelijk van. Radeisje bedenkt een plan, waarbij de bosgroensels goed van pas komen. Zal het Monstur lukken om de wedstrijd te winnen?

Monstur & Radeisje als e-book downloaden

Wil jij een gratis exemplaar van het e-book Monstur & Radeisje downloaden?
Surf dan snel naar de speciale downloadpagina en plaats meteen even een linkje op Twitter of Facebook. Dan krijgen je vrienden hun kinderen misschien ook een keer stil met een goed verhaal.

Monstur & Radeisje als boek bestellen

Wil je naast het gratis e-book ook een meer tastbare versie van Monstur & Radeisje ontvangen?
Je weet wel, met de geur van versbedrukt papier en met heuse bladzijden die geluid maken wanneer je ze omslaat. Dat kan, zij het in beperkte mate, want de oplage is bescheiden. De kosten voor een paperback-uitvoering van Monstur & Radeisje bedragen 14,95 euro (exclusief verzendkosten). Laat via het contactformulier je gegevens achter, dan stuur ik je meer informatie over de betaalwijze, levertijd, etc.

Reageren

Als je wilt reageren, laat dan een reactie achter onderaan dit bericht. Het is uiteraard ook mogelijk om een bericht te sturen via het contactformulier. Alle feedback is van harte welkom, zowel van kleine als grote lezers.

Len Dumont